BLOC DELS ALUMNES I MESTRES DEL 2n CICLE D'INFANTIL

divendres, 20 d’octubre del 2017

ESPAIS D'APRENENTATGE A P4

Les tardes dels dimarts i dels dijous són diferents! 
Treballem per espais!
I això vol dir que, ens juntem tots els nens i nenes de les tres classes que tenim el mateix color del grup i anem a treballar a un espai determinat. En una tarda passem per dos espais diferents i a l'altra tarda fem els altres dos.
A cada espai hi ha una mestra diferent que, durant un trimestre, s'encarrega de preparar l'activitat. Aquest trimestre amb la Pili estem descobrint el gust per la lectura, amb l'Anna la filosofia, amb la Teresa l'espai dels petits científics i amb l'Eli els racons d'optometria.

El gust per la lectura ens dona l'oportunitat de poder gaudir dels contes, àlbums, còmics,... tombats al terra, envoltats de coixins, mantes,... com ens trobem millor. L'espai de filosofia ens ofereix una estona per aprendre a pensar agafant com a excusa diferents estratègies i materials. Petits científics és un espai per fer petites descobertes, experimentar, manipular,...amb una temàtica cada trimestre i en aquest primer és l'aigua. I finalment, l'espai d'optometria, on passem per diferents racons que sense adonar-nos ens ajuden a treballar aspectes diferents del nostre cos (coordinació, equilibri, motricitat fina, atenció,...).


Resultat d'imatges de espais d'aprenentatge infantil





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada